Aanbieding!

2-PACK Wandelsokken Coolmax

 3495

Verkrijgbaar in Kleuren : Blauw en Grijs

Materiaal : 43% Coolmax / 29% Polyamide / 26% Polypropilene / 2% Elastine

Heerlijke wandelsok met lichte compressie die veel steun en comfort geeft tijdens wandelingen. Door gebruik van Polycolon voelt de sok erg zacht en comfortabel aan. Aanrader voor 4daagse wandelaars

  • Lichte compressie
  • Technische materialen voor droge voeten
  • Zacht en comfortabel
Wissen
EAN: N/A Artikelnummer: T 1045 Categorieën: , , Product ID: 29234

Beschrijving

De Wandel Sokken Coolmax zijn anatomisch gevormd van de tenen tot en met de enkels. Het verdikte voetbed zorgt voor extra comfort. Aan de flanken van de voet zitten kanalen die ventileren. De milde compressie zorgt voor goede doorbloeding en geeft steun op oneffen terrein of extreem lange wandelingen.

De Wandel Sokken Coolmax is zeer licht door de combinatie van de technische materialen COOLMAX en Polycolon. Polycolon voelt zeer zacht aan en zorgt dat de voet droog blijft wanneer de omgeving vochtig is. COOLMAX biedt de voeten verkoeling bij warmere temperaturen en zorgt er ook voor dat vocht wordt afgevoerd naar de volgende laag. De combinatie van COOLMAX en Polycolon maakt de sok zeer geschikt voor schoenen met Gore-tex en andere membraam soorten.

De combinatie van materialen en de opbouw zorgt dus voor verkoeling en comfort tijdens lange wandelingen en voorkomt branderige voeten. Dit maakt het de perfecte tweede huid voor de voeten tijdens lange wandelingen in midden en hoge temperaturen.

De Wandel Sokken Coolmax is zeer geschikt voor 4Daagse wandelaars. Tevens voor wandelaars die op licht gewicht lage tot A – A/B mid hoge wandelschoenen lopen. De sokken zijn zeer geschikt voor membranen zoals o.a. Gore-Tex of E-Vent.

Extra informatie

Kleur

Blauw, Grijs

Maat

36-38 (S), 39-41 (M), 42-44 (L), 45-47 (XL)