Enforma Hoge wandelsokken

 1999

Hoge ademende wandelsokken voor zomerse wandelingen. De sokken zijn iets langer en geschikt voor mid tot hoge wandelschoenen tot en met  8″boots.

  • Lichte compressie voor beter doorbloeding.
  • Thermolite geschikt voor +15 tot + 35 graden.
  • Niet hele dikke sokken.
  • Anatomisch gevormd Links en rechts.
  • Droge voeten
Wissen
EAN: N/A Artikelnummer: T41112 Categorieën: , Product ID: 29078

Beschrijving

Enforma socks Pro Specialist

Hoge wandelsokken voor koude wandelmaanden

De hoge wandelsokken van Enforma socks zijn van hoge kwaliteit en zijn ontwikkeld voor lange wandelingen op hoge wandel of werkschoenen. De hoge wandelsokken geven steun, zitten niet dubbel en hebben een dikker voetbed voor optimaal comfort.

De sokken zijn zeer geschikt voor fanatieke wandelaars of voor het werk op hoge wandel schoenen en 8 inch boots.( beveiligers, politie en militairen) . De sokken houden de voeten droog en warm bij lage tempraturen. De lengte van de kous is 8″ en zeer geschikt voor hoge wandelschoenen en of tactische laarzen. De hoge wandelsokken zijn ontwikkeld in het voorjaar en zomer meet te wandelen. De polycolon materialen zorgen voor droge voeten, wat blaren tegen gaan.

De hoge wandelsokken zijn voor dagelijks gebruik en Enforma socks heeft ze lichte compressie onder de voet toegevoegd om extra steun te geven aan de voet. Het resultaat, minder vermoeide voeten.

De hoge wandelsokken bevatten Coolmax en is gemaakt voor lange zomerse wandelingen. Tevens zeer geschikt om 4daagse op te wandelen.