Aanbieding!

Korte hardloopsokken Aanbieding

3398 2750

Enforma socks Korte Hardloop sokken Aanbieding

Verkrijgbaar in kleuren : Zwart/Wit  Zwart/Fuksia  Zwart/Neon

Materialen: 93% polyamide 7 %Lycra

De sok voel stevig en comfortabel aan de voet en geeft direct steun. Daardoor voelt de sok als een tweede huid om de voet. Door het gebruik van technische materialen kan transpiratievocht makkelijk worden afgevoerd. Zeer geschikt om naast hardlopen te gebruiken voor meerdere sporten.

  • A-Symmetrische pasvorm links en rechts.
  • Voet en enkel compressie.
  • Verbeterde voet hygiëne door antibacteriële werking
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , Product ID: 29174

Beschrijving

De korte hardloop sokken Aanbieding zijn voordelig als je ze per 2-Pack koopt. De Korte hardloop sokken hebben compressie die de enkels en de voeten direct stabiliseren. De kans op verzwikken wordt hiermee gereduceerd. De korte hardloop sokken zijn A-symmetrisch links en rechts gevormd omdat je voeten niet symmetrisch zijn. De sok voelt aan als een tweede huid om de voet. De korte hardloop sokken hebben compressie die de bloedcirculatie stimuleert en de voeten steun geven.

De sok (Zwart/Neon green) licht op als het donker wordt en je bent zichtbaar voor andere mensen.Naast hardlopen kan de korte hardloop sokken worden gebruikt voor meerdere sporten als fitness en wandelen.

Nillit Innery
De korte hardloop sokken bevatten fibers van Nillit Innergy. Nillit Innergy is een materiaal dat de doorbloeding stimuleert en de huid op temperatuur houdt. Hoe werkt Nillit Innergy? Nillit Innergy is een fiber die warmte opneemt en de warmte reduceert en teruggeeft aan de huid. Zo worden warme of onderkoelde voeten voorkomen. Er is geen verlies van energie en dit kan worden gebruikt voor de sportprestatie. Nillit Innergy werkt uitstekend in combinatie met Gore-Tex, E-Vent of andere membranen.

Draag na het sporten Recovery compressiesokken dat vermindert spierpijn en bevordert het herstelproces.

 

Extra informatie

Maat:

36-38 (S), 39-41 (M), 42-44 (L), 45-47 (XL)

Kleur:

Roze, Groen, Wit

Complimenten!
★★★★★
Mijn complimenten over de snelle levering en de vriendelijke klantenservice.”

KvK  689111106
B.T.W. 174069601