Verzendkosten 2,95 | Gratis verzending boven  € 45 |  Snelle levering

0 items - €0.00 0

Over ons

welkom

Waarom Energysocks?

team

Ons team

Michelle

Fotografie by [MAF!]

Karin

Teksten en medisch support

Marc

Founder Energysocks.nl
Over

Energysocks

Enforma Energysocks maakt al jaren sportsokken. Niet bijzonder zou je zeggen, maar niets is minder waar.

Enforma socks heeft een ruim assortiment sport Compressiekousen en wandelsokken. Alle sokken hebben compressie en geven support aan iedere voet. Het is een unieke beleving als je de sokken van Enforma aantrekt.

Energysocks.nl bewaakt de prijzen voor consument. Dat voorkomt dat u teveel of te weinig betaald. Enforma socks zijn zeer gunstig geprijsd. Met energysocks.nl leveren wij de beste kwaliteit voor een goede prijs!

Enforma Enforma socks maakt al jaren sportsokken. Niet bijzonder zou je zeggen, maar niets is minder waar. Alle sokken van Enforma hebben compressie. Van een enkel sok tot full compressiesokken. De nieuwste innovatie zit verwerkt in de Tapesokken, waar diverse compressiewaarden wordt toegepast in één sok.

De “Tapesocks” heeft ons doen besluiten om iedereen bekend te maken met Enforma socks. Dat doen we uitsluitend via www.energysocks.nl en premium dealers die bestaan uit sportwinkels, hardloopspecialisten, podologen en fysiotherapeuten.

Wij willen met energysocks.nl iedereen bereiken die mogelijk Shinsplints – Tibialstress syndrome, achillespees-, enkel- en pronatie klachten heeft. Door het gebruik van Tapesokken worden sporters geholpen met het herstel van onstane blessures.

Naast de Tapesocks hebben we een ruim assortiment sport Compressiekousen en wandelsokken. Alle sokken hebben compressie en geven support aan iedere voet.

Energysocks.nl bewaakt de prijzen voor consument en winkelier. Dat voorkomt dat u teveel of te weinig betaald. Enforma socks zijn zeer gunstig geprijsd. Met energysocks.nl leveren wij de beste kwaliteit voor een goede prijs!

Galerij
 • Energysocks
  Energy Socks
 • Energysocks
  Energy Socks
 • Energysocks
  Energy Socks
 • Energysocks
  Energy Socks
 • Energysocks
  Energy Socks