Shinsplints Neon

 3495

Wissen

Beschrijving

Shinsplint Neon

De Shinsplints sokken ook wel Tapesocks genoemd bij Enforma socks. Ze zijn nieuw op de markt, innovatief en gepatenteerd. De sokken zijn gemaakt om na fysiotherapie en/of kinesio therapie extra steun te geven aan de blessure. Shinsplints of tibialstress is een verzamelnaam voor tal van onderbeen blessures die het meest voorkomen bij hardlopers. De sokken combineren de Compressiekous met ondersteuning op de plaats die nodig is bij de blessure Shinsplints.

De shinsplints sokken van Enforma socks zijn het gehele jaar te gebruiken. Door het gebruik van COOLMAX All-season zijn de sokken koel in de zomer en isolerend in de winter. De neon gele sokken zijn goed visueel in schemer of donkere tijden.

De Enforma socks zijn niet extreem dik. Daardoor zijn de sokken geschikt voor verschillende soorten sporten en schoenen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van anti wicking fibers die de kans op blaren doet reduceren.

Wat is er anders vergeleken met een normale compressiekous? De Compressiekous werkt ook bij shinsplints, het verschil zit in de extra ondersteuning die de shin splints sokken biedt op de plaatsen waar het daadwerkelijk nodig is. Artsen wilde een makkelijkere oplossing voor medical taping bij tibial stress blessure. In samenwerking met Enforma socks en sporters kwamen ze op het idee medical taping toe te passen in compressiesokken. Na langdurig testen van 2 jaar zijn de resultaten zeer positief en tijd voor productie onder patent.

Voor meer informatie over shinsplints blessure, lees ook de blog.

https://energysocks.nl/shin-splints-tibialstress-mtss/

of https://www.shinsplintstop.nl/

Extra informatie

Gewicht 120 kg
Afmetingen 30 × 10 × 3.5 cm
Maat:

36-38 (S), 39-41 (M), 42-44 (L), 45-47 (XL)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shinsplints Neon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =

Andere suggesties…