Verzendkosten 2,95 | Gratis verzending boven  € 45 |  Snelle levering

0 items - €0.00 0

Sport Compressiekousen

Compressie sokken dragen bij aan energiekere benen tijdens en na het sporten. De zorgen voor minder spierpijn en sneller herstel.

Sport Compressiekousen

Compressie sokken dragen bij aan energiekere benen tijdens en na het sporten. De zorgen voor minder spierpijn en sneller herstel.

Resultaat 1–8 van de 12 resultaten wordt getoond


Hardloopsokken van Energysocks

Het zit al in de naam Energysocks.nl De hardloopsokken van Energysocks zorgen dat energie bespaard worden door middel van compressie. Energysocks verkoopt de beste hardloopsokken voor een no nonsens prijs. Compressie hardloopsokken hoeven niet duur te zijn, alleen de commercie maakt ze duurder.

Compressiekousen voor het hardlopen

Een trend in running is het gebruik van lange hardloopsokken. Lange hardloopsokken heb je in alle prijsklassen. De goedkope hardloopkousen hebben vaak geen compressie, de dure hardloop kousen worden geadviseerd medisch aan te schaffen. De grootste groep hardlopers prefereren compressie hardloopsokken met medium compressie.

Energysocks verkoopt uitsluitend hardloop kousen online. De gehele collectie running sokken van energysocks.nl bevatten compressie.

Waarom compressie hardloopsokken? Compressie hardloopsokken geven steun en voorkomen hardloop blessures. Ze geven steun aan de kuitenspieren en zorgen voor een beter bloedsomloop. Het gebruik van hardloopkousen compressie zou mogelijk een bijdrage leveren aan een herstel van Shinsplint blessure.

Hardloopsokken kopen?

Bestel de runningsokken direct online? Hardloopsokken kopen is een fluitje van een cent! Bij Energysocks.nl bestel je snel en simpel jou hardloop kousen. Met de maatwizard kun je ervan uitgaan running sokken bestellen geen teleurstelling hoeft op te leveren qua maat. Bij Energysocks.nl is daar ruim aandacht aan besteed. Mocht het zijn dat de sokken hardlopen en uitverkocht zijn kunnen we garanderen dat deze met 72uur weer online staan. Het is uiteindelijk fijn als kousen hardlopen…????

Hardloopsokken voor dames en heren

Energysocks.nl heeft een ruime sortering hardloopsokken heren en hardloopsokken dames. Compressiekousen voor het hardlopen zijn niet specifiek voor heren of alleen dames. Er zijn met uitzondering van een aantal modellen hardloopsokken voor dames en heren.

Een weetje over hardloopsokken?

Gaan hardloopsokken lang mee? Er zit veel elastine in compressiekousen voor het hardlopen. Door running sokken veel te wassen, kan de rek er t.z.t. uit gaan. Wij adviseren de wasvoorschriften goed na te streven om de levensduur van je compressie hardloopsokken te verlengen. Zo gaan je hardloopsokken lang mee.Wij wensen je alvast heel veel plezier met de hardloopsokken en compressiekousen van Energysocks.nl