Verzendkosten 2,95 | Gratis verzending boven  € 45 |  Snelle levering

0 items - €0.00 0

Wandelsokken

Wandelen krijgt een extra dimensie met Enforma socks! Door compressie toe te passen in de wandelsokken verkrijg je de beste ondersteuning, minder vermoeide voeten en een beter comfort.

Wandelsokken

Wandelen krijgt een extra dimensie met Enforma socks! Door compressie toe te passen in de wandelsokken verkrijg je de beste ondersteuning, minder vermoeide voeten en een beter comfort.

Resultaat 1–8 van de 16 resultaten wordt getoond


Compressie wandelsokken van Energysocks

Het zit al in de naam Energysocks.nl De outdoorsokken van Enforma Socks zorgen dat energie bespaard worden door middel van compressie. Energysocks verkoopt de beste wandelsokken met compressie voor een no nonsens prijs. Compressie wandelsokken hoeven niet duur te zijn, alleen de commercie maakt ze duurder.

 

Compressiesokken voor het wandelen

In outdoor is het gebruikelijk dat je wandelsokken in je wandelschoenen draagt.  Trekking sokken of anders gezegd, hiking sokken heb je in alle prijsklassen. Het belangrijkste voor lange wandelingen zijn goede wandelsokken. De sokken van Enforma zijn geïnspireerd op extreem lange wandelingen als de vierdaagse van Nijmegen. Wij kunnen dan gerust zeggen dan de wandelsokken van Enforma vierdaagse sokken waardig zijn. De vierdaagse sokken moeten onder alle omstandigheden goed functioneren. Zowel hoge als lage temperaturen en goed vocht afvoeren. Op alle punten zijn de sokken een waardige vierdaagse sokken waard.

 

Waarom compressie wandelsokken of tubes?

Compressie wandelsokken geven steun en voorkomen blessures. Ze geven steun aan de kuitenspieren en zorgen voor een beter bloedsomloop. Het gebruik van compressietubes voor wandelen zou mogelijk een bijdrage leveren aan een herstel van Shinsplint blessure.

 

Tips voor goede compressie wandelsokken

Er zijn specifieke wandelsokken dames en wandelsokken heren, dat is niet nodig door het gebruik van compressie in wandelsokken. Deze compressie wandelsokken zorgen voor een betere doorbloeding en ondersteuning van de voeten. Energysocks heeft een collectie trekking sokken voor iedere wandelaar. Van dunne wandelsokken tot dikke wandelsokken. Dunne wandelsokken geven controle en dikke wandelsokken comfort. Dikke trekking sokken hoeven niet perse warm te zijn, door gebruik van technische materialen zijn er dikke zomer wandelsokken die vocht goed kunnen afvoeren en warmte reduceren. Het is persoonlijk wat je lekker vind. Wandelsokken zomer moeten vaak materialen in verwerkt worden om de warmte van de voet kwijt te kunnen. Coolmax is een veel gebruikt materiaal voor zomer wandelsokken. Gaan hiking sokken lang mee? Er zit veel elastine in wandelsokken. Door wandelsokken veel te wassen, kan de rek er t.z.t. uit gaan. Wij adviseren de wasvoorschriften goed na te streven om de levensduur van je wandelsokken te verlengen. Zo gaan je wandelsokken lang mee.

 

Online wandelsokken kopen? Bestel direct online!

Het is geen probleem om online wandelsokken te kopen. Bestel de trekkingsokken direct online? Trekking sokken online bestellen is een fluitje van een cent! Bij Energysocks.nl bestel je snel en simpel jou beste wandelsokken. Met de maatwizard kun je ervan uitgaan wandelsokken bestellen geen teleurstelling hoeft op te leveren qua maat. Bij Energysocks.nl is daar ruim aandacht aan besteed. Neem nooit te grote wandel of trekking sokken. Dat zorgt voor wrijving en dus blaren. Pas op met goedkope wandelsokken! Zeker als je hiking of trekkingsokken online voor een prikkie kan kopen, wordt er vaak op technische materialen of pasvorm bezuinigd. Goedkoop is dan uiteindelijk duurkoop. Energysocks is de online wandelsokken specialist die voor pasvorm, kwaliteit en ondersteuning de beste wandelsokken biedt voor een no nonsens prijs.

Wandelsokken bestellen?

Energysocks verkoopt uitsluitend wandelsokken online. Mocht het zijn dat uw trekkingsokken uitverkocht zijn kunnen we garanderen dat deze met 72uur weer online staan.
Wij wensen je alvast heel veel plezier met jou nieuwe wandelsokken van Enforma socks